Vacature mentor/curator

Bureau Alert is op zoek naar een ervaren mentor/curator die ook inzetbaar is als bewindvoerder.

Als mentor beslis je over de verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding van mensen die hun persoonlijke zaken niet meer zelf kunnen regelen als gevolg van hun lichamelijke of geestelijke toestand. Als curator doe je dit ook, waarbij je tevens de financiën beheert.

Je communiceert veelvuldig met cliënten en de bij hen betrokken instanties zoals gemeenten, zorginstellingen, rechtbanken en schuldeisers. Naast de telefonische en schriftelijke contacten, bezoek je ook cliënten in hun leefomgeving. Je werkt accuraat en bent in staat om daadkrachtig en rustig alle voorkomende situaties op te lossen.

Functie-eisen

·

een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Verpleegkunde
of twee jaar werkervaring als mentor, beschermingsbewindvoerder en curator;

·

werkervaring in de (ambulante) hulpverlening;

·

ervaring met het computerprogramma 2Work is een pré;

·

goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;

·

sociaal en administratief vaardig;

·

stressbestendig;

·

in het bezit van een rijbewijs én een auto.

Bureau Alert is een klein kantoor wat onderdeel uit maakt van Beschermingsbewind Twente B.V. Bij ons kantoor speelt betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de cliënt een belangrijke rol.

Het dienstverband zal worden aangegaan voor de periode van 12 maanden (36 uur p/w) met de intentie om dit, bij goed functioneren, om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris zal afhangen van opleiding, ervaring en ontwikkelingsniveau.

Uw motivatiebrief voorzien van Curriculum Vitae kan gezonden worden aan Bureau Alert t.a.v. mevrouw M. Wennink, Postbus 42, 7600 AA Almelo of naar m.wennink@bureau-alert.info.